Formiran Aktiv Žena Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije Medijana Niš

Izvor: Niški portal | 11-Jul-2019 | 07:52

Opštinski odbor Jedinstvene Srbije Medijana obaveštava javnost da je nakon formiranja opštinskog odbora, podmlatka formiran i Aktiv žena Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije Medijana.

Nakon formiranja Opštinskog odbora na kome je za predsednika izabran Nemanja Stojiljković dok je za potpredsednicu izabrana Tatjana Petrušić Stefanović ubrzo je formiran podmladak opštinskog odbora gde je za predsednicu podmlatka izabrana MILICA ĐORĐEVIĆ student prve godine Filozofskog fakulteta u Nišu,Univerzitet u Nišu, Departman: Socijalna politika i socijalni rad.

OO JS Medijana u prethodnom periodu aktivno je radio na promovisanju programa stranke što je je rezultiralo povećanjem broja članova i simpatizera naše stranke sa teritorije opštine Medijana. Zbog povećanog broja članstva nametnula se potreba da u okviru Opštinskog odbora formiramo i Aktiv žena. Nismo ga formirali ranije, jer nismo želeli da on bude formiran samo "na papiru", već smo čekali da za njegovim formiranjem postoji realna potreba. Za predsednicu Aktiva žena Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije Medijana izabrana je Milena Đorđević.

Milena Đorđević rođena 29.7.1982.godine u Nišu. Učiteljski fakultet završila je u Vranju. U Jedinstvenoj Srbiji je od 2010.godine. Od 2016.godine je član komisije za Rodnu ravnopravnost u Skupštini grada Niša. Predavač je na dva akreditovana seminara o inkluziji. Član humanitarne organizacije "Rukovet"Niš. Član humanitarne organizacije "Pozitiv" Vranje. Zaposlena kao Profesor razredne nastave, udata i majka jednog deteta.

Milena Đorđević se zahvalila Opštinskom odboru na izboru na ovu funkciju, kao i na ukazanom poverenju.

Đorđevićeva je istakla da je cilj Aktiva žena Jedinstvene Srbije kvalitetan rad i dobri izborni rezultati.

"Želimo okupiti što više žena koje će znanjem i radom doprineti razvoju Jedinstvene Srbije . Verujem u naš uspeh na lokalnim izborima naredne godine", rekla je Đorđevićeva dodala da je ponosna na stav da je za JS žena zakon a porodica stub društva.

U narednom periodu sledi formiranje novih Mesnih odbora na teritoriji cele Opštine Medijana i upoznavanje građana kako Medijane tako i Niša sa planom i programom rada Jedinstvene Srbije.
 

Komentari
0
Pošalji komentar
SJ9 q9O
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: