Grad dao 3,3 miliona dinara za salu za boks

Izvor: Niški portal | 15-Oct-2020 | 22:24
Grad Niš uložio je 3,3 miliona dinara u adaptaciju i opremanje sale za treninge niških boksera sa ciljem da taj sport vrati na staze stare slave.
 
 
To je rečeno tokom obilaska sale i posete niškim bokserima gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski sa predsednikom Bokserskog saveza Srbije Nenadom Borovčaninom i gradskim većnikom Branislavom Kačarom. Potpuno adaptirana sala nalazi se u zgradi Sportskog saveza Niša.

Dragana Sotirovski rekla je da Niš ima dugu i uspešnu boksersku tradiciju i da spajanjem nekoliko klubova treba stvoriti jedan jak klub i zbog rezultata i zbog samog finansiranja tog sporta.
 
Gradonačelnici su poklonjene bokserske rukavice, a ona je sportistima poželela osvajanje novih trofeja i medalja, kao i namere da se obezbedi jedan pokretni ring kako bi boks mogao da se gleda na otvorenom u Tvrđavi ili Čairu.
 
 

Nenad Borovčanin je istakao da niški bokseri imaju sada salu i jako dobre uslove gde će besplatno trenirati, gde će biti stvarani novi šampioni ili ako ne šampioni, a ono svakako bolji ljudi.

Osvajač „Zlatne rukavice" Nikola Lazarević rekao je da bokserima novi i bolji uslovi za treninge puno znače i zahvalio gradu na pomoći.
Komentari
0
Pošalji komentar
I93 uLv
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: