Gradska opština Medijana organizovala podelu namirnica u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu

Izvor: Niški portal | 16-Nov-2018 | 14:03

Gradska opština Medijana organizovala  je podelu namirnica  u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu, kako bi bar malo dopunila kućne budžete socijalno ugroženih sugrađana. Pakete je dobilo 100 socijalno ugroženih porodica sa područja najveće niške opštine.

 

-Znamo da je ovo daleko od onoga što je potrebno jednom domaćinstvu. Smatramo da će ova mala pomoć ipak značiti sugrađanima koji nemaju nikakve ili nedovoljne prihode da priušte i najosnovnije životne namirnice - rekao je predsednik Gradske opštine Medijana uz napomenu da opština na ovaj način nastavlja saradnju sa Unijom pekara i da će sličnih akcija biti i u narednom periodu. Kocić je pozvao i druge društveno odgovorne kompanije da se priključe narednim akcijama i pokažu društvenu odgovornost na delu. 
Građanima je danas podeljeno po pet kilograma brašna i dva kilograma šećera koje je kupila Unija pekara,  Nipek je obezbedio dva hleba, Milk Haus – litar i po jogurta i pola kilograma sira, Firma Amor 200 g kafe, Beni – dva litra soka, Jumis paket proizvoda i Benlian paletu svojih proizvoda.

Sa firmom Eldi plus i Unijom pekara obezbeđene su i dve sušilice za po 100 peškira za dečije klinike u Nišu a biće im uručene u narednom periodu. 


 

Komentari
0
Pošalji komentar
Q9D 0jx
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: