Hladno Pivo 8.juna u Nišu

Izvor: Niški portal | 17-May-2019 | 09:04

Legendarni pankeri, “Hladno Pivo”, nastupiće u Nišu posle pune 3 godine, u okviru velike regionalne turneje na kojoj proslavljaju 30 godina postojanja. Koncert će biti održan u subotu, 08.juna, u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 22 sata.

Na radost brojnih fanova, bend će na koncertu izvesti sve svoje najveće hitove, koji su Hladno Pivo lansirali na sam vrh regionalnih top lista, a koncert će trajati preko dva sata.

U prve tri decenije rada, najveći bend iz Gajnica, uspeo je svoj pank-rok zvuk izvući iz zadimljenih klubova i preseliti ga u najveće dvorane, etablirajući se time kao jedna od najvećih koncertnih atrakcija na ovim prostorima.

Posle dugih sedam godina Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki ponovo otvaraju vrata Banovine, gde će svojim fanovima prirediti koncert za pamćenje.

Ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se kupiti u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12), kao i na svim prodajnim mestima Gigstixa (+online) po pretprodajnoj ceni od 1000 rsd.

Komentari
1
Pošalji komentar
N4Q End
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: