Hotel Nais očekuje svečano otvaranje u avgustu

Izvor: Niški portal | 22-Jul-2019 | 19:55
Početkom avgusta će biti završeni radovi na Hotelu Nais, a biće upriličeno i svečano ovaranje ovog velikog objekta koji je oduvek bio orijenir za "dolazak u Niš". Za datum svečanog otvaranja, rukovodstvo ovog hotela nagoveštava 05. avgust 2019.
 
 
Hotel
Restorani
Wellnes & Spa usluge
Otvoreni i zatvoreni bazeni
Bungalovi
Aqua park ...
 
Gradilište je posetio i gradonačelnik Niša:
Početkom avgusta Niš će dobiti još jedan reprezentatvini hotelski objekat. Tada će biti otvoren Hotel Nais, višedecenijski simbol našeg grada, koji će, pored kapaciteta za tranzitni turizam, imati i veliki potencijal za organizaciju kongresa, konferencija i sličnih velikih manifestacija, navodi gradonačelnik Niša Darko Bulatović.
 
Hotel Nais sa svojim strateškim položajem na auto putu E-75 predstavlja idealno mesto za odmor putnika koji se kreću ka Grčkoj, Makedoniji, Bugarskoj, Turskoj kao i prema AP KiM i Albaniji i nazad ka Zapadnoj Evropi. Udaljen svega 7 km severno od Niša Nais predstavlja „ugostiteljska vrata“ najvećeg grada Južne Srbije.
Pored idealne pozicije za odmor putnika u tranzitu, Nais će biti i mesto za relaksaciju i odmor gostiju iz Srbije i lokalnog stanovništva koje gravitira prema Nišu, Aleksincu, Prokuplju, Leskovcu, Kuršumliji ...
Nais treba da postane mesto na kom se objedinjavaju sve usluge potrebne modernom putniku i stanovnicima južne Srbije. Idealno mesto za relaksaciju, odmor tokom putovanja, razonodu za decu, obavljanje administrativno-bankarskih poslova, organizovanje slavlja i još niza sadržaja sa kojima ćete se upoznati na ovom sajtu pratećirekonstrukciju čitavog kompleksa..

Pored 150 novih radnih mesta, ovo je za Grad Niš veliki iskorak u obogaćivanju turističke ponude i podizanju kapaciteta grada kao kongresnog i manifestacionog centra juga i istoka Srbije, dodao je gradonačelnik.

Komentari
0
Pošalji komentar
p3U 0K0
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: