JKP Mediana odvozi smeće na vreme, prema utvrđenoj dinamici

Izvor: Niški portal | 05-Mar-2019 | 21:29

Juče su se na interenetu pojavile fotografije na kojima se vidi otpad oko kontejnera kao argument za tvrdnju da JKP Mediana ne obavlja svoje poslove, odvoženje smeća na vreme. Fotografije su slikane u na Bulevaru Nemanjića 17-19.

Međutim, kako kažu u JKP “Medijana” ovako prikazani kontejneri bili su juče pre odvoženja smeća, a da je čišćenje kontejnera izvršeno na vreme , prema utvrđenoj dinamici. Taj prostor već od juće popodne i danas ne uzgleda kao na prikazanim fotografijama. 

“Danas oko 8 sati naš radnik i mi smo izašli na teren i utvrdili da je otpad počišćen još juče, tačnije kad je i nastao zbog toga što “neformalni sakupljači” vade otpad iz kontejnera i prave lom. Kamion bio tu 04.03.2019. u 11:59 i zadržao se 5min i 13sec. što se vidi na fotografiji” , kažu u “Medijani” i dodaju da ” Ne stoji primedba da smo neažurni i da je to slika našeg grada , iz priloženog se vidi da radimo po planu”.

U “Medijani dodaju da se na toj adresi otpad izvozi ponedeljkom, sredom i petkom a da se taj podatak može naći na sajtu.

Komentari
0
Pošalji komentar
Nj8 6VD
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: