JKP NAISSUS: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 01-Jul-2019 | 09:11

Selo Gornja Toponica, prema Miljkovcu

Kvar na vodovodnoj mreži, na izlazu iz sela Gornja Toponica prema selu Berčinac. Voda je zatvorena sinoć u 23:55h i zbog radova na popravci oštećenja u prekidu je vodosnabdevanje u tri sela: Miljkovcu, Paljini i Berčincu. Kako je u pitanju složeni kvar, tokom dana  je obezbeđena autocisterna sa pijaćom vodom za snabdevanje meštana navedenih sela.

Ulica Vizantijski bulevar br. 15.

Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje pored restorana“Švajcarija“. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Vizantijski bulevar (pored restorana“Švajcarija“).

Naselje Gornja Vrežina.

Kvarovi na vodovodnoj mreži u naselju Gornja Vrežina kod spomenika, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina (kod spomenika).

Ulica Bulevar Cara Konstantina.

Voda na ulici, kvar na vodovodnoj mreži, preko puta servisa “Toyota“. Zbog radova na popravci havarije potrebno je raskopavanje i moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Bulevara Cara Konstanina (kod servisa“Toyota“).

Na raskrsnici Vizantijskog bulevara i Bulevara Medijana.

Nastavljaju se radovi na ispiranju mreže i popravci složenog kvara na Bulevaru Medijana kod mosta (u blizini crkve Sv. Vasilije Ostroški). Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do sredine nedelje, nakon laboratorijske potvrde ispravnosti vode.

Komentari
0
Pošalji komentar
Pzv wcL
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: