JKP NAISSUS: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 12-Aug-2019 | 09:02

Važno obaveštenje:

Dve auto-cisterne sa pijaćom vodom dežuraće na lokacijama:“Cvetna pijaca“ i železnička stanica.

U ponedeljak i utorak 12. i 13. avgusta, auto-cisterne sa pijaćom vodom u vremenu od 11 do 16 sati biće postavljene na lokacijama“Cvetne pijace“, ul. Đuke Dinića bb i kod železničke stanice.

Ulica Anete Andrejević br. 17.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu ulice Anete Andrejević, od Šumatovačke do ulice Đuke Dinića.

Ulica IX brigade br. 29.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu ulice IX brigade, od ulice Vojvode Mišića prema ulici Dr Zorana Đinđića.

Gornje Međurovo, Sretena Mihailovića.

Voda na površini kod konjičkog kluba, potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje za korisnike u delu naselja Gornje Međurovo, samo ulica Sretena Mihailovića.

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 85a.

Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Mileta Đurđanovića, blizu mesta havarije.

Ulice Sedmog jula i Strahinjića Bana.

Došlo je do oštećenja na vodovodnoj mreži u ulici Sedmog jula zbog radova na rekonstrukciji hotela“Park“. Zbog složenog kvara, intervencija će potrajati više dana i za to vreme korisnici u zgradi Nišavskog okruga i tržnom centru“Ambasador“u ulici Strahinjića Bana su snabdeveni tehničkom vodom, koja nije za piće!

Novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada je popravljen kvar i vraćen sistem u redovno vodosnabdevanje, konkretno kada će moći da konzumiraju laboratorijski proverenu vodu za piće!

Komentari
0
Pošalji komentar
2RN 4AM
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: