JKP NAISSUS: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 14-Aug-2019 | 09:05

Ulica Miloša Obilića br. 4.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Miloša Obilića.

Knez Selo, na ulazu u selo i iznad bolnice.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke više kvarova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u Knez Selu.

Ulica Rajićeva br. 12.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu Rajićeve ulice, na pomenutoj adresi. Problem predstavljaju parkirana vozila, tako da je mesto kvara ograđeno trakom preko parkiranih automobila.

ZBOG NOVOG OŠTEĆENJA NA MREŽI PONOVO SNABDEVANJE TEHNIČKOM VODOM U TRŽNOM CENTRU “AMBASADOR“ I NIŠAVSKOM OKRUGU

Nakon nastavka radova na rekonstrukciji hotela“Park“ došlo je do novog oštećenja u utorak 13. avgusta, na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je uslovilo ponovno vraćanje u režim snabdevanja tehničkom vodom korisnika u tržnom centru“Ambasador“i zgradi Nišavskog okruga, koja nije za piće.

Nadležna ekipa JKP“Naissus“ interveniše na popravci havarije i sa novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada se predviđa ponovno uključivanje pitke vode i vraćanje sistema redovnog vodosnabdevanja u tržnom centru i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana. U skladu sa normativima snabdevanje tehničkom vodom će potrajati nekoliko dana.

Komentari
0
Pošalji komentar
wPl Wc1
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: