JKP NAISSUS: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 19-Aug-2019 | 09:00

Selo Trupale, ul. Cara Lazara br. 4.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu sela Trupale, bez vode ulica Cara Lazara.

Naselje Gornji Matejevac, Ulica Prosvetina br. 22, Ulica Kraljevića Marka br. 1, Ulica Obilićeva -  kod trafoa.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke više oštećenja na uličnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu naselja Gornji Matejevac, u Prosvetinoj ulici ispod škole, u ulici Kraljevića Marka i Obilićevoj, kod trafoa.

Ulica Kralja Vukašina br. 21.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju ulice Kralja Vukašina, kod muzičke škole.

Ulica Gavrila Principa br. 18.

Nema vode na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Gavrila Principa.

ZBOG NOVOG OŠTEĆENJA NA MREŽI PONOVO SNABDEVANJE TEHNIČKOM VODOM U TRŽNOM CENTRU “AMBASADOR“​ I NIŠAVSKOM OKRUGU

Nakon nastavka radova na rekonstrukciji hotela“Park“ u utorak 13. avgusta došlo je do novog oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je uslovilo ponovno vraćanje u režim snabdevanja korisnika tehničkom vodom u tržnom centru“Ambasador“i zgradi Nišavskog okruga, koja nije za piće.

Nadležna ekipa JKP“Naissus“ interveniše na popravci havarije i sa novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada se predviđa ponovno uključivanje pitke vode i vraćanje sistema redovnog vodosnabdevanja u tržnom centru“Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana. U skladu sa normativima snabdevanje tehničkom vodom će potrajati nekoliko dana.

Komentari
0
Pošalji komentar
Kbw UD2
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: