JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 21-Aug-2019 | 09:23

Niška Banja, ul. Ivana Gorana Kovačića br. 5.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Ivana Gorana Kovačića, u Niškoj Banji.

Selo Hum, ul. Danila Price br. 74.

Voda izbija na površinu i sliva se u dvorišta, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke oštećenja na uličnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u ulici Danila Price (sokak).

Novo Selo, ul. Vlasotinačka br. 2.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju Vlasotinačke ulice, u delu Novog Sela.

Selo Supovac.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje kod autobuske stanice. Zbog neophodnih radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Ulica Ilije Birčanina br. 36.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati za deo ulice Ilije Birčanina, blizu mesta havarije.

Auto-cisterne sa pijaćom vodom za sela Vukmanovo i Malča.

JKP “Naissus“obezbeđuje auto-cisternu sa pijaćom vodom za snabdevanje žitelja sela Vukmanovo.

Druga auto-cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom biće stacionirana u selu Malča, u vremenu od 9 do 16 sati.

ZBOG NOVOG OŠTEĆENJA NA MREŽI PONOVO SNABDEVANJE TEHNIČKOM VODOM  U TRŽNOM CENTRU “AMBASADOR“​ I NIŠAVSKOM OKRUGU

Nakon nastavka radova na rekonstrukciji hotela “Park“ u utorak 13. avgusta došlo je do novog oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je uslovilo ponovno vraćanje u režim snabdevanja korisnika tehničkom vodom u tržnom centru“Ambasador“i zgradi Nišavskog okruga, koja nije za piće.

Nadležna ekipa JKP “Naissus“ interveniše na popravci havarije i sa novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada se predviđa ponovno uključivanje pitke vode i vraćanje sistema redovnog vodosnabdevanja u tržnom centru “Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana. U skladu sa normativima snabdevanje tehničkom vodom će potrajati nekoliko dana.

Komentari
0
Pošalji komentar
GRy aNH
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: