JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 24-Sep-2019 | 09:45

Selo Hum.

Kvarovi na više lokacija u selu Hum, potrebno je raskopavanje u ulicama Danila Price i Pobedinoj. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Ulica Mokranjčeva bb.

Nastavak radova u Mokranjčevoj ulici. Zbog povezivanja novoizgrađene vodovodne mreže, u prekidu je vodosnabdevanje za vrtić“Crvenkapa“, koji koristi tehničku vodu. Tehnička voda nije za piće i za vreme dok traju radovi auto-cisterna sa pijaćom vodom za snabdevanje vrtića, boraviće na toj lokaciji.

Ulica Generala Vladimira Talića bb.

Voda izlazi na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Generala Vladimira Talića.

Ulica Gutenbergova br. 47.

Voda se pojavljuje na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gutenbergovoj ulici.

Ulica Bilećska br. 5.

Vlažna zemlja , potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci  priključne veze moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Bilećskoj ulici.

Bubanj selo, ulica 7. juli.                                                     

Voda se nakuplja, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu sela, u ulici 7. juli.

Komentari
0
Pošalji komentar
d5u BrD
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: