JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 15-Oct-2019 | 09:03

Selo Mramor.

Voda na ulici, potreban je iskop na tri lokacije u selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor.

Mramorsko brdo.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Mramorsko brdo (desetak domaćinstava).

Gornja Vrežina, Vikend naselje.

Voda na ulici, veza prolazi ispod betonske staze u dvorištu stranke i potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Vikend naselja (desetak domaćinstava).

Gornja Vrežina, iznad crkve.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina (iznad crkve).

Zmaja od Noćaja br. 9.                               

Izbija voda pored kape servisnog ventila, potrebno je raskopavanje. Zbog  radova na priključnoj vezi moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Zmaja od Noćaja.

Ulica Heroja Pop Miće br. 64.

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na servisnom ventilu moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Heroja Pop Miće.

Komentari
0
Pošalji komentar
zvP Ecf
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: