JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 05-Nov-2019 | 09:32

Ugao ulica Šumatovačke i Anete Andrejević.

Voda na ulici, u toku je raskovanje na uglu ulica Šumatovačke i Anete Andrejević. Zbog radova na popravci vodovodne mrže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Šumatovačkoj i Anete Andrejević.

Ulica Rudnička br. 9.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Rudničkoj ulici, kod broja 9. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Rudničkoj ulici.

Selo Jelašnica, ul. Pančićevo sokače bb.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Pančićevo sokače bb, u selu Jelašnica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (Pančićevo sokače).  

Knez Selo.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje od česme ka Domu kulture. Nakon utvrđivanja mesta havarije, ukoliko bude radova na vodovodnoj mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

Selo Popovac, ulica Dragoljuba Đorđevića br. 1.

Voda sa ulice dolazi u šaht, potrebno je raskopavanje u ulici Dragoljuba Đorđevića br. 1, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dragoljuba Đorđevića (u delu sela Popovac).

Komentari
0
Pošalji komentar
T9I Wkn
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: