JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 28-Feb-2020 | 09:34

Gornji Matejevac, ulica Radnička br. 1 

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Radničkoj br. 1 (sokak-zemlja). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.

Gornji Matejevac, ul. Pop Ignjatova br. 30

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Pop Ignjatovoj br. 30, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u Pop Ignjatovoj i Radničkoj ulici biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

Selo Medoševac, ulica Žarka Radičevića bb 

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Žarka Radičevića bb (kolovoz-zemlja), u selu Medoševac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac (moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Popovac).

Selo Medoševac, ul. Svetozara Markovića br. 2

Voda otiče u šaht jer ne drži prvi ventil, potrebno je raskopavanje u ulici Svetozara Markovića, ispred br. 2, u selu Medoševac. Zbog radova na mreži i popravke priključne veze u ul. Svetozara Markovića biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u selu Medoševac (moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Popovac).

Selo Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja br. 29

Voda na površini, potreban je iskop u ul. Srpskih prosvetitelja br. 29, u selu Jelašnica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Jelašnica(ul. Srpskih prosvetitelja i okolne ulice).

Gornji Matejevac, ul. Radnička br. 1 

Komentari
0
Pošalji komentar
psg 2Gh
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: