JKP Naissus: Kvarovi, radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 05-Mar-2020 | 09:11

Ulica Mačvanska br. 20

Voda na ulici, neophodno je raskopavanje u Mačvanskoj ulici, kod br. 20. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Mačvanskoj ulici, Jeronimovoj, Milentijevoj, Nišavskom keju i delu ulice Sedmi juli.

Ulica Bulevar Nikole Tesle

Obavljaju se radovi na novim priključcima u ulici Aleksandra Medvedeva. Zbog tehnološkog postupka povezivanja vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Bulevar Nikole Tesle (od salona“Nišauto“ do benzinske pumpe“NIS Petrol“).

Gabrovački put, ulica Vladimira Talića br. 48

Izvode se radovi na popravci kvara u ulici Vladimira Talića br. 48, na Gabrovačkom putu kod restorana“Bolji život“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Vladimira Talića, delu ulice Gabrovački put i okolnim ulicama.

Ulica Vizantijski bulevar br. 136 

Voda se javlja u kružnom delu zelenila između zgrada, potrebno je raskopavanje u ul. Vizantijski bulevar, kod br. 136. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu Vizantijskog bulevara (stambeni objekti od br. 132 do br. 142).

Selo Gornji Matejevac, ul. Radnička br.1 

Voda na ulici, potreban je iskop sokak-zemlja u Radničkoj ulici, kod br.1, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca (Radnička i okolne ulice).

Novo Selo, ul. Pasjačkih partizana br.12

Voda na ulici, potreban je iskop nakon lociranja kvara u ul. Pasjačkih partizana, u Novom Selu. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u delu Novog Sela (ulica Pasjačkih partizana i deo ulice Zorana Cige Stojanovića).


 

Komentari
0
Pošalji komentar
old gt9
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: