JKP Naissus: Danas radovi na više lokacija

Izvor: Niški portal | 05-Apr-2018 | 11:33

Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži  u Gornjoj Toponici, na putu prema Berčincu. Zbog kvara je moguć prekid u snabdevanju vodom do 15 sati za korisnike u Gornjoj Toponici, Berčincu i Paljini, nakon čega se normalizuje vodosnabdevanje, saopštavaju iz Naissusa.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži na Mramorskom brdu kod firme ''Ergo-made'', bez vode biće korisnici u tom delu naselja u vremenu do 15 sati, nakon čega se predviđa vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja.

Radi se na popravci kvara i na vodovodnoj mreži u ulici Kovanlučkoj, prilaz prema barutani nakon. Zbog intervencije je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u tom prilazu do 15 sati, nakon čega se normalizuje vodosnabdevanje.

Izvode se radovi na popravci vodovodne mreže na Viniku II. Zbog intervencije je isključena pumpa koja snabdeva korisnike u Vikend naselju do 15 sati nakon čega se sistem vraća u redovno vodosnabdevanje.

Obavljaju se radovi na vezi u ulici Živorada Kostića Moravca, ispred broja 5. Zbog intervencije mogić je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u tom sokaku do 15 sati, nakon čega se normalizuje vodosnabdevanje, stoji u saopštenju niškog vodovoda.

Komentari
0
Pošalji komentar
Bl2 nET
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: