JKP Naissus: Nakon radova predviđa se normalizacija u vodosnabdevanju korisnika na pomenutim lokacijama

Izvor: Niški portal | 11-Sep-2018 | 09:15-Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Ulici  Gabrovačka reka br. 38. Zbog radova na otklanjanju kvara biće prekida u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici do 15 sati. 
-Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u.Knez Selu (put prema Malči).. Zbog radova biće prekida u vodosnabdevanju korisnika  u ovom delu sela do 15 sati.
-Usled kvara na priključnoj vezi u Popovcu, Ulica Borisa Kidriča  br. 35. Zbog radova mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu Popovca do 15 sati.
-Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Ulici Branka Miljkovića br.38 i 77. Zbog radova na popravci mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici do 15 sati.
-Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Supovac. Usled radova na popravci biće prekida u vodosnabdevanju korisnika u selu do 15 sati.
-Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Ulici Stevana Nemanje br. 23. Zbog radova na popravci mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ulici do 15 sati.

Nakon radova predviđa se normalizacija u vodosnabdevanju korisnika na pomenutim lokacijama.
Postoji mogućnost da u toku radova, ukoliko za tim ima potrebe prekid u snabdevanju vodom bude produžen i proširen spisak ulica.
 

Komentari
0
Pošalji komentar
S0V wFJ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: