JKP Naissus: Radovi na mreži u Orlovića Pavla i Lole Ribara

Izvor: Niški portal | 07-Nov-2018 | 11:35
ZBOG RADOVA NA MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA
U ULICAMA ORLOVIĆA PAVLA I LOLE RIBARA

 

Ekipe JKP“Naissus“ obavljaće postupak prevezivanja korisnika na vodovodnu mrežu u ulicama Orlovića Pavla i Lole Ribara. U vremenu od 7 do 15 sati dok traju radovi biće u prekidu vodosnabdevanje pomenutih ulica, ali će u istom periodu biti osigurana cisterna sa pijaćom vodom na pomenutim lokacijama. Nakon završenih radova sistem se vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

 

- Došlo je do kvara na priključnoj vezi u selu Medoševac ( Park prijateljstva). Usled radova  mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u selu, do 15 sati.
- Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Novom Selu, Ulica Jastrebačkih partizana br. 5-7. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.
- Došlo je do kvara na proključnoj vezi u Ulici cara Dušana br. 103. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu  ulice do 15 sati.
- Došlo je do kvara na priključnoj vezi na Bulevaru 12 februar br. 16.  Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu bulevara, do 15 sati.
                                                         
 

Komentari
0
Pošalji komentar
Iyb IiM
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: