JKP Naissus: Zbog kvarova na mreži danas ima prekida u vodosnabdevanju na više lokacija

Izvor: Niški portal | 31-Aug-2018 | 12:02

DANAS ZBOG KVAROVA NA MREŽI PREKIDI U VODOSNABDEVANjU
NA VIŠE LOKACIJA : Gornje Međurovo, Pasi Poljana,Ulica  Kljaževačka bb, Bubanj selo...

 


 
 - Došlo je do kvara na mreži (na tri mesta) u Gornjem Međurovu. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u selu G. Međurovo, do 15 sati.
 - Došlo je do kvara na mreži u Pasi Poljani - Ulici braće Mrnjavčevića bb. Usled radova na vodovodnoj mreži biće prekida u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela.
 - Došlo je do kvara na mreži u Donjoj Vrežini u Ulici Mije Aleksića 10. Usled radova na vodovodnoj mreži predviđeni su prekidi u vodosnabdevanju korisnika uovoj ulici do 15 sati.
 - Došlo je do kvara na mreži u Ulici Mramorsko brdo bb (kod fabrike mesa).Usled radova biće prekida u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici do 15 sati.
 - Došlo je do kvara na prvom ventilu na priključnoj vezi, u Ulici Knjaževačkoj bb. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici i Durlanskoj pijaci do 15 sati.

 

- Došlo je do kvara na priključnoj vezi, u Bubanj selu – Ulica M Tita br.40. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u Ulici M. Tita  do 15 sati.Nakon završetka radova vodosnabdevanje korisnika u ovoj ulici biće uredno. 


Napomena: Radovi na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži u Mramorskom brdu bb (kod fabrike mesa) odlaže se za ponedeljak, zbog parkiranih vozila na delu ulice gde je kvar,a samim tim i nemogućnosti da mehanizacija priđe i izvrši iskop.
 

Komentari
0
Pošalji komentar
wbi m2H
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: