JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 20-May-2020 | 09:14

Ulica Branka Krsmanovića br. 18 - prilaz

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Branka Krsmanovića br. 18 - prilaz. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Branka Krsmanovića, prilaz sa 4-5 stambenih objekata.

Ulica Studenička 

Zbog neodložnih radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom u Studeničkoj ulici. Zbog intervencije u prekidu biće deo ulice (od ul. Kneza Mihajla Obrenovića do Knjaževačke ulice). Intervencija će trajati do 15 sati.

Selo Gornja Toponica 

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na ulazu u selo Gornja Toponica, kod table“Holivud“. Obavljaju se i radovi od prethodnog dana na Toponičkom putu prema hotelu“Nais“. Zbog intervencija na dve lokacije biće u prekidu vodosnabdevanje u selu Gornja Toponica (specijalna bolnica ostaje snabdevena), i u nekim moravskim selima (Mezgraja, Vrtište, Trupale, Čamurlija) je moguć slabiji pritisak u cevima. Okončanje radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati.

Selo Jelašnica, ulice Kosovskih junaka i Đorđa Kotaka

Voda na ulici, potreban je iskop u ulicama Kosovskih junaka i Đorđa Kotaka u selu Jelašnica. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela Jelašnica (ulice Kosovskih junaka i Đorđa Kotaka).

Sela Knežica i Ćurlina

Voda na površini, nužan je iskop u selu Knežica. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u selu Knežica, a moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Ćurlina u istom vremenskom periodu.

Komentari
0
Pošalji komentar
e1o PcD
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: