JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 21-May-2020 | 09:21

Pasi Poljana – Ulica 1300 kaplara bb

Kvar na vodovodnoj mreži u Pasi Poljani u ulici 1300 kaplara bb. Potreban je iskop na kraju ulice. Zbog radova na vodovodnoj mreži i popravke havarije, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ove ulice.

Gornja Topaonica

Nastavak radova na ulazu u selo Gornja Topaonica, kod table „Holivud“ od prethodnog dana, kao i nastavak radova na Toponičkom putu. Zbog radova na otklanjanju havarije moguć je prekid u snabdevanju vodom i slabiji pritisak u cevima. Okončanje radovi i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati

Gornji Matejevac – put za Knez Selo

Kvar na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu prema Knez Selu. Potrebno je raskopavanje radi sanacije havarije. Zbog radova na vodovodnoj mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja u delu Gornjeg Matejevca do 15 sati.

Naselje Vinik

Zbog radova JP EPS na elektroenergetskoj mreži i prekida napajanja električnom energijom pumpnih stanica Vinik istok 1 i Vinik istok 2, doćiće do prekida u snabdevanju vodom u delu Borske ulice i u naselju Vinik. Radovi su planirani u periodu od 08:00 do 11:00 sati, nakon čega se predviđa vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja. 

Komentari
0
Pošalji komentar
jzI bdp
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: