Komisija za zaštitu konkurencije organizuje seminare o konkurenciji za studente

Izvor: Niški portal | 05-Nov-2019 | 08:40

Komisija za zaštitu konkurencije, u saradnji sa Komisijom za fer trgovinu Japana organizuje seminar o zaštiti konkurencije u zgradi niškog Univerziteta 13. novembra. Seminar je namenjen studentima osnovnih, master i doktorskih studija svih univerziteta u Srbiji.

Svi budući akademci koji se prijave na events@kzk.gov.rs i tako obezbede svoje mesto na jednom od seminara, biće u prilici da se upoznaju sa osnovnim principima politike zaštite konkurencije, uz predstavljanje konkretnih primera iz prakse borbe protiv kartela i drugih oblika kršenja konkurencije.

“Uključivanje studenata u aktivnosti Komisije za zaštitu konkurencije jedan je od važnih zadataka naše institucije. Pružanje šanse mladima da se što više upoznaju sa politikom zaštite konkurencije i u ovoj oblasti pronađu interesovanja za dalji akademski rad spada među prioritete Komisije,” naglašavaju u Komisiji za zaštitu konkurencije.

Realizacija seminara je podržana od strane Ambasade Japana u Beogradu, kao i Agencije za međunarodnu saradnju Vlade Japana. 

Komentari
0
Pošalji komentar
XHU TLe
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: