Konkurs "Najlepše školsko dvorište": Glavna nagrada i za OŠ "Kralj Petar Prvi" iz Niša

Izvor: NiškiPortal i Školski portal | 10-Jun-2017 | 13:38

Glavnu nagradu na konkursu pod nazivom "Najlepše školsko dvorište" su dobile osnovne škole iz Milutovca, Aranđelovca, Mačvanske Mitrovice, Novog Sada i naša niška Osnovna škola “Kralj Petar prvi”.

  

Osnovna škola "Kralj Petar Prvi" Niš

Stručni žiri je, dakle, rešio da glavnom nagradom obraduje čak pet škola, da dodeli i dve utešne nagrade i jednu specijalnu nagradu magazine Blic žena.

  

Osnovne škole "Rade Dodić" Milutovac i "Sveti Sava" Aranđelovac

Lepo je videti da postoji inicijativa i želja da se prihvate novi predlozi, da deca uče još nešto osim klasičnog obrazovanja, da brinu o životnoj sredini, da čuvaju i uređuju svoje okruženje. Bilo je prilike da se upoznamo sa najkreativnijim idejama koje su učenici u saradnji sa svojim nastavnicima i direktorima uspeli da sprovedu u delo. Saznali smo da su stanovnici njihovih dvorišta zečevi, paunovi i kornjače, kao i da redovno brinu o fontanama, skulpturama i kućicama za ptice, koje krase njihov prostor za igru, navodi se na Školskom portalu.

  

Osnovne škole "Dobrosav Radosavljević Narod", Mačvanska Mitrovica i "Kosta Trifković" Novi Sad

Da podsetimo:

Izdavačka kuća BIGZ školstvo i magazin Blic žena su pokrenuli konkurs “Najlepše školsko dvorište”. Na konkurs se prijavilo više od 50 škola iz cele Srbije, a konkurs je trajao u periodu od 10. do 31. maja.

U prilogu dodajemo fotografije nagrađenih osnovnih škola, glavnom nagradom, a među njima je i Osnovna škola "Kralj Petar Prvi" iz našeg grada.

 

 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
1Bq ISX
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: