Ladies night u Cineplexxu kada se vraćamo na čarobno grčko ostrvo uz muziku grupe ABBA

Izvor: NiškiPortal | 11-Jul-2018 | 21:08

VEČE ZA DAME UZ NASTAVAK „MAMA MIA! IDEMO PONOVO"

Koktel dobrodošlice i pokloni za sve posetioce 19. jula u bioskopu Cineplexx Niš

 

Leto je stiglo, a sa njim i nastavak popularnog mjuzikla „Mama Mia! Idemo ponovo”.

Pokloni, koktel dobrodošlice i posluženje za sve posetioce, očekuju te na Ladies night događaju u četvrtak 19. jula od 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš!

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Ladies night događaj je rezervisan za tebe i tvoje drugarice.

Zabavi se i uživaj uz koktel dobrodošlice i slane zalogaje kompanije Zlatiborac.

Kozmetička kuća Aura je pripremila specijalan poklon set sjajnih preparata za savršeni izgled, dok će najsrećnije Afrodita obradovati sa njihovom kozmetikom za negu tela.

Dobre vibracije se vraćaju na veliko platno, a sa njima i potpuno novi ukusi. Za sve posetioce događaja, koji vole da kuvaju i isprobavaju nove ukuse, Podravka je pripremila nove Vegeta Natur kocke.

Deset godina nakon filma „Mama Mia!” koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija.

Radnja filma nas vraća nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Komentari
0
Pošalji komentar
98B yzz
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: