Lalatović proziva 10. juna

Izvor: Niški portal | 07-Jun-2019 | 08:03

Pripreme za novu sezonu fudbaleri niškog Radničkog počeće u ponedeljak 10. juna.

Prozivku će u 10 časova na stadionu Čair izvršiti šef stručnog štaba Nenad Lalatović, koji je pre dva dana postigao dogovor sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom, pa će predvoditi niški tim i naredne sezone.

Radnički će prvu takmičarsku utakmicu odigrati već 11. jula u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a ime protivnika saznaće 19. juna, kada je na programu žreb u Nionu.

Nišlije su prošle sezone ostvarile istorijske rezultate. Po prvi put su stekle status vicešampiona države i poobarale sve moguće klupske rekorde u nacionalnom šampionatu, a prema rečima Tončeva i Lalatovića lestvica će u narednoj sezoni biti podignuta, jer će se napasti jedan od domaćih trofeja i što bolji rezultat u Evropi.

Pred Lalatovićem je veliki zadatak u narednom periodu, pošto će morati da uigra novu ekipu u roku od mesec dana, ali on je tokom trenerske karijere pokazao da se odlično snalazi u takvim situacijama. Ivica Tončev je najavio dolazak ozbiljnih fudbalskih imena u Radnički u najkraćem mogućem roku, a oni će odmeniti igrače poput Drinčića, Grbića, Pankova, Ranđelovića i Ristića, koji su napustili Niš. Na Čair je već stigao Milan Makarić iz OFK Bačke, a u narednim danima očekuju se konkretni potezi Radničkog u ovom prelaznom roku.

Komentari
0
Pošalji komentar
1WU akM
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: