Medijanino kulturno sportsko leto, Kik boks trofej i humanitarna aukcija dresova

Izvor: NiškiPortal | 09-Jul-2018 | 18:19

U okviru Medijaninog kulturno sportskog leta 2018. održan Peti Kik boks trofej Niša, na otvorenom 

niskiportal.rs


Član Kik boks kluba „Niš“, Novak Radulović pobednik je Petog Kik boks trofeja Niša, koji je održan u okviru Medijaninog kulturno sportskog leta 2018. 
Radulović je pobedio  Slavoljuba Budeša, člana kluba „Panteri“ iz Bijeljine, inače reprezentativca Bosne i Hercegovine. Učestvovalo je ukupno 10 reprezentativaca iz četiri države - Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Na amfiteatru Nišavskog keja održano je ukupno devet mečeva. Izuzetno atraktivne borbe na otvorenom privukle su veliki broj gledalaca, pa se na tribinama popularnog amfiteatra tražilo mesto više. Tokom dvočasovnog programa trajala je i humanitarna aukcija dresova poznatih sportista, klubova i kolekcionara u okviru koje se prikuplja novac za lečenje Aleksandra Nikolića, sportskog novinara obolelog od leukemije.

niskiportal.rs

niskiportal.rs


Borba za „Peti trofej Niša“ prvi put je održana na otvorenom pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana, a u organizaciji Kik boks kluba „Niš“.  
Večeras (ponedeljak, 9. jul u 20 sati))  takođe u organizaciji KBK „Niš“ i Bokserskog kluba „Vitez“, pod pokroviteljstvom najveće niške opštine biće održana prezentacija borilačkih sportova „Veče borilačkih veština“ (Kik boks, Boks, Karate, Džudo, Tekvondo, Kapuera, Aikido).


Komentari
0
Pošalji komentar
BvG ecC
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: