Mladi vaterpolisti Naisa sve uspešniji

Izvor: Niški portal | 18-Jun-2018 | 21:10

Igrači rođeni 2006. godine plasirali su se na polufinalni turnir prvenstva Srbije, a isti uspeh ostvarili su i tri godine stariji dečaci.

Foto: VK Nais

Vaterpolisti rođeni 2006. godine i mlađi su na finalnom turniru centralne, južne i zapadne Srbije zauzeli drugu poziciju. U prvom kolu su izabranici trenera Aleksandra Jovanovića savladali Radnički iz Kragujevca sa 11:5. Drugo kolo donelo je pobedu protiv Valjeva od 6:3, dok je u poslednjem, trećem kolu, Nais posle peteraca poražen od domaćeg Šapca 14:13. Ipak, dve pobede bile su dovoljne za plasman na polufinalni turnir državnog prvenstva.

I dečaci rođeni 2003. godine i mlađi, ostvarili su zapažene rezultate na nadmetanjima u regionu. Predvođni trenerom Marko Blagojevićem, takođe su izborili plasman u polufinale državnog prvenstva. Polufinalni turniri na programu su 30. juna i 1. jula u organizaciji VK Nais i Spartak.

U Nišu će se nadmetati klubovi u okviru grupe B, domaći Nais, Dunav, Crvena zvezda i Taš. U grupi A će se u Subotici nadmetati Spartak, Partizan, Partizan 2 i Valis.

Komentari
0
Pošalji komentar
tpi vuA
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: