Naisa dostojno reprezentovala srpski rukomet!

Izvor: Niški portal | 26-Aug-2019 | 07:19

Nakon pobede protiv ekipe Velenja, rukometašice Naise odigrale su u jednom danu čak dve utakmice sa slovenačkim ekipama.

U prvoj je Naisa poražena od ŽRK Krima sa 32-25, uz dobre partije Katarine Radović i Milene Milojević koje su bile i najefikasnije u redovima niškog tima sa po 5 golova.

Tek neki sat kasnije Naisa je igrala sa domaćom ekipom –ŽRK Mlinotest iz Ajdovščine i u uzbudljivoj utakmici stigle do pobede. Dve ekipe medjusobno su se smenjivale u vodjstvu, a ekipa trenera Svetislava Jovanovića pokazala je karakter – stigla 3 gola prednosti domaćih rukometašica i na kraju zasluženo slavila sa 28-26 (14-14).

Ponovo je Katarina Radović bila na visini zadatka i u pobedi svog tima učestvovala sa 4 gola, koliko je postigla i Slađana Perazić, dok je Nadja Pejović pokazala deo svog šuterskog repertoara uz 5 pogodaka na svom kontu. U ovom meču još jednu „kapitensku“ partiju pružila je Marija Filipović koja je pokazala na delu kako izgledaju ubitačne kontre Naise uz 7 golova u mrežu slovenki.

Utakmice u Sloveniji odigrane su u sklopu priprema za nastupajuću rukometnu sezonu u Super ligi Srbije.

Komentari
0
Pošalji komentar
baB 2hp
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: