Nakon Stinga i Manowara u Sofiji, sada nas očekuju Whitesnake u Beogradu, The Cure na Exitu i Slayer u Sofiji

Izvor: mediapress.rs | 15-Jun-2019 | 22:28
Organizovano iz Niša na koncerte Stinga, Manowara i Slayera u Sofiji, Whitesnakea u Beogradu i The Curea na Exitu
 

Prvi veliki koncert bio je koncert Stinga u Sofiji 01. juna. 

Nakon Stinga, jedan od najznačajnijih heavy metal bendova na svetu, Manowar, nastupiće takođe u Sofiji, u nedelju 16.juna, u okviru svetske turneje koja nosi naziv “The Final Battle World Tour 2019”. 

Četvrtak, 27.jun od 20 sati rezervisan je za nastup jednog od najvećih svetskih hard rok bendova svih vremena, legendarni Whitesnake, koji će nastupiti u Beogradu na stadionu Tašmajdan gde je 2006. godine održao antologijski koncert. Whitesnake će u srpskoj prestonici nastupiti u okviru “Flesh & Blood” turneje, na kojoj promoviše istoimeni album. Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Whitesnake će u Beogradu odsvirati i sve svoje hitove, kao što su “Here I Go Again”, “Is This Love”, “Fool For Your Loving”,”Ain’t No Love In The Heart Of The City” i mnoge druge.

Inače, ovaj koncert je prvobitno trebalo da se održi u Zaječaru, a u okviru Zaječarske Gitarijade, ali je premešten u Beograd, pošto grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup benda.

Ulaznice po ceni od 2500 rsd (za parter i tribine), tj. 3500 rsd (za fan pit), mogu se kupiti u Nišu u turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a), a u ostatku Srbije na svim prodajnim mestima kompanije www.tickets.rs. Iz Niša je organizovan i prevoz na ovaj koncert po ceni od 2000 rsd. Polazak je na dan koncerta u 14h, a povratak je sat vremena po završetku istog.

Jedan od najvećih bendova u istoriji popularne muzike, The Cure, konačno će nastupti u Srbiji, i to na Exitu, u četvrtak 04. jula, a u okviru jubilarne, možda i poslednje turneje kojom proslavljaju neverovatnih 40 godina postojanja benda. Nastup na Exitu će biti istinski koncertni spektakl sa najvećim hitovima kao što su “Friday I’m in Love“, “Lovesong“, “Pictures of You“, “In Between Days“, “Boys Don’t Cry“, “Close to Me“, “Love Cats”, “Just Like Heaven”, “A Forest”…Ulaznice za koncert koštaju 3000 rsd (stajanje), tj. 5000 rsd (fan pit), a iz Niša je takođe organizovan prevoz na ovaj koncert po ceni od 3000 rsd.

U okviru svoje oproštajne “The Final World Tour” turneje, thrash metal veterani, Slayer, nastupiće u Sofiji, u četvrtak 11.jula, uz podršku Satyricon-a, kao pregrupe, tako da će ovo biti poslednja prilika da se još jednom čuju metal klasike, kao što su “Show No Mercy”, “Raining Blood”, “Angel Of Death”, “South of Heaven”, “Dead Skin Mask”, “ War Ensemble”… Iz Niša je organizovan odlazak na ovaj koncert po ceni od 8500 rsd (za povratni prevoz iz Niša i ulaznicu za stajanje), odnosno 10.000 rsd (za povratni prevoz iz Niša i ulaznicu za fan pit sa prioritetnim ulaskom na koncert, 30 minuta ranije). Oni koji već imaju kupljenu ulaznicu, mogu se prijaviti samo za prevoz, po ceni od 2500 rsd.

Prijave za sve pomenute koncerte se vrše u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a).

Telefon za informacije: 063426958.

Komentari
0
Pošalji komentar
BQK Ug2
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: