Novi napad krvoločnih pasa kod Starog groblja

Izvor: R.P. | 17-Mar-2016 | 15:06

Jutros oko osam časova nedaleko od glavne kapije niškog Starog groblja psi lutalice napali su i izjedali studentkinju J.P. (20), koja je iz svog stana u Čarnojevićevoj ulici krenula na predavanje na jednom niškom fakultetu. Čopor od desetak životinja bez vlasnika istrčao je iz kruga groblja i napao nemoćnu devojku, koja je u trenutku napada bila sama na ulici.


J.P. je zadobila četiri ujeda od pasa lutalica, posekotine na rukama od pada na posle napada životinja i brojne ogrebotine. Prolaznici su uspeli da je odbrane i pozvali hitnu pomoć koja je ovu devojku prebacila u Klinički centar. Kako nam je rekao direktor KC Niš prof. Dr Zotran Radovanović povrede kod ove studentkinje su sanirane i posle ukazane pomoći ona je puštena na kućni oporavak.


Ovo je drugi napad pasa lutalica na prolaznike pored Starog groblja u Nišu u poslednja 24 sata. Prejuče ujutru napadnuta je i teško povređena starica rođena 1941,.godine koja je zadržana na lečenju u niškom KC gde se oporavlja od desetak zadobijenih ujeda. Ona je trenutno na Klinici za ortopediju i traumatologiju niškog centra, jer je prilikom nasrtaja pasa pala i pritom slomila ruku.

Komentari
0
Pošalji komentar
sMJ i1A
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: