Odbornici i funkcioneri niške Jedinstvene Srbije prešli u SNS

Izvor: Niški portal | 13-Nov-2018 | 22:57

Odbornička grupa „Jedinstvena Srbija – Ruska stranka – SNP“, koja u Skupštini Grada Niša ima pet odbornika, pristupila je Srpskoj naprednoj stranci.

Potpredsednik Jedinstvene Srbije, istovremeno i predsednik Okružnog odbora te stranke u Nišavskom okrugu i šef odborničke grupe „Jedinstvena Srbija – Ruska stranka – SNP“, Nikola Ilić na konferenciji za novinare u Nišu istakao je razloge zbog kojih je njihova odluka o priključenju Srpskoj naprednoj stranci bila jednoglasna:


“Nama je najveća motivacija za dolazak u Srpsku naprednu stranku politika našeg predsednika Aleksandra Vučića koja na uspešan, hrabar i mudar način donosi rezultate na međunarodnom i domaćem planu. To je politika novih autoputeva, novih bolnica i fabrika, a mi Nišlije smo najbolji svedoci svega toga“, istakao je Ilić.


Član Predsedništva Srpske napredne stranke i šef odborničke grupe naše stranke u Skupštini Grada Niša prof. dr Zoran Perišić zahvalio je dosadašnjim koalicionim partnerima na iskrenom potezu da sa funkcionerima i brojnim članstvom Jedinstvene Srbije u Nišu dođu u Srpsku naprednu stranku i istakao da se radi o potezu na lokalu, te da ovaj potez nije u vezi sa političkim dešavanjima na nivou Republike:


„Ne dešava se nikakvo prekomponovanje vlasti. Svi sporazumi koje smo imali sa Jedinstvenom Srbijom ostaju na snazi, ali ova odbornička grupa prelazi u okrilje Srpske napredne stranke i ja im od srca čestitam“, rekao je Perišić.

Priključenjem Jedinstvene Srbije Srpskoj naprednoj stranci u Nišu bez odbornika u Skupštini Grada Niša ostala je i Srpska narodna partija čija je odbornica pristupila Srpskoj naprednoj stranci.

Komentari
0
Pošalji komentar
Klt Fse
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: