PREMINUO JOŠ JEDAN PUTNIK POVREĐEN U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD JAGODINE: Osma žrtva horora na autoputu!

Izvor: informer.rs | 10-Oct-2018 | 11:34

Šezdesetogodišnji N.S. preminuo je u sredu ujutro oko osam časova u niškom Kliničkom centru od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći kod Jagodine u utorak ujutro. Dvoje putnika koji su takođe prebačeni u Niš trenutno nisu životno ugroženi, kao ni povređeni koji su smešteni u bolnice u Jagodini i Ćupriji

Neki mediji su brzopleto objavili da je preminuo jedan od ostale dvojice povređenih što iz Kliničkog centra Niš demantuju i dodaju da pacijenti D.P. (34)  i A.I. (30) treutno nisu životno ugroženi. 

Pacijent N.S. je, kako je rečeno RTS-u, primljen Klinički centar Niš u izuzetno teškom stanju, bez svesti. Preostala dvojica pacijenta koja su prebačena u Niš trenutno su dobro - D. P. (34) ima teške povrede - prelom karlice i koštanih struktura kičmenog stuba, a A.I. ima povrede mišića vrata, ali nije životno ugrožen. 

U dva lančana sudara koji su se juče dogodila na auto-putu između Jagodine i Ćuprije, povređeno je 27 osoba.

Dr Vladimir Nedeljković iz Službe urgentne medicine rekao je za RTS da su povređeni koji su smešteni u jagodinskoj bolnci stabilno i nisu životno ugroženi. Od šestoro povređenih, troje su strani državljani.

U ćuprijskoj bolnici na lečenju je zadržano pet osoba sa teškim povredama i smešteni su na hirurgiji i ortopediji.

Dr Slobodan Gajić kaže da su njihove povrede teške, ali trenutno nisu opasne po život.

U sinoćnjoj nesreći kod Svilajnca dve osobe teško su povređene. Muškarac sa višestrukim prelomima donjih ekstremiteta prebačen je u Klinički centar u Kragujevac, dok je žena sa teškim povredama kičme i unutrašnjih organa smeštzena u ćuprijsku bolnicu i tokom noći je operisana. 

Lekari u ćuprijskoj bolnici rekli su za RTS da se tokom noći kod Balajnca dogodio još jedan udes. Jedan mladić zadobio je teške povrede glave i prevezen je u Beograd.

Komentari
0
Pošalji komentar
SYX 51f
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: