Pijani šaran na dva načina

Izvor: Niški portal | 07-Jan-2011 | 11:41

Pijani šaran u sosu od vina i suvih šljiva, badema i oraha

Potrebno je:

šaran od dva kila,
4 kašike ulja,
40 g iseckanih badema,
60 g suvih šljiva,
20 g izrendanih oraha,
2dl kisele vode,
2dl belog vina,
šećer, sok od limuna, so, biber, peršun
 
Pavlaka sa peršunom i kuvani krompir sa ruzmarinom kao prilog, obavezno
 
 
 

Pijani šaran u sosu od paradajza i bosiljka

Potrebno je:

2kg šarana
500g paradajz pirea
3dcl vina beloga,
so ,ulje,
3kaš. isecanoga bosiljka, ruzmarina, peršuna
1 glavica beloga luka veća, sitno iseckana
 
   
 
Detalje pripreme u PDF formatu možete pogledati i preuzeti OVDE.
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
O4L Hp2
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: