Počeli radovi u ulici Aleksandra Medvedeva

Izvor: Niški portal | 10-Jun-2018 | 12:00

Ove nedelje počela je rekonstrukcija ulice Aleksandra Medvedeva, a početak radova obišli su većnik Miloš Milošević i direktor Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović. Saobraćajnica  koja spaja Bulevar 12. februara sa Bulevarom Nikole Tesle vremenom je pretrpela teška oštećenja, popravka više nije bila svrsishodna, tako da je neophodna kompletna rekonstrukcija, rekali su iz Grada.

Foto: ni.rs

Saobraćajnica u kojoj su srednje tehničke škole i čak tri fakulteta, trenutno se rekonstruiše. Gradski većnik Miloš Milošević koji je, sa direktorom Direkcije za izgradnju grada Nebojšom Lovićem obišao gradilište, rekao je da je da je rekonstrukcija neophodna i zbog vrlo brzog početka izgradnje Naučno-tehnološkog parka, što treba da čitavom ovom delu grada da potpuno drugačiji, moderniji izgled.

Foto: ni.rs

Pored kolovoza i zemljane podloge, istovremeno će, u saradnji sa JKP Naisus, biti rekonstruisana i vodovodna mreža, a azbestne cevi zamenjene novim, savremenim, istakli su nadležni.

Vrednost ovih radova je 17 miliona dinara, a investicija se realizuje iz Programa periodičnog održavanja.

Po projektu, rok za završetak ulice je 30 dana, ali će zbog neophodnosti zamene vodovodne mreže taj rok biti najverovatnije produžen na 45 dana, rekao je direktor Direkcije za izgradnju grada, Nebojša Lović.

Komentari
0
Pošalji komentar
8JR vL4
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: