Počelo prijavljivanje za drugi ciklus besplatnih IT kurseva u Nišu

Izvor: Niški portal | 03-Sep-2019 | 08:36

Proces prijavljivanja za drugi ciklus kurseva u Nišu počeo je 26.09.2019. i završava se u nedelju 08.09.2019. u 23:59 časova. 

IT Bootcamp pruža sjajnu šansu motivisanim i vrednim pojedincima koji žele da naprave prvi korak ka IT svetu. Kursevi su prilagođeni tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

IT Bootcamp, neprofitna i besplatna IT škola, nastavlja svoj rad u Nišu. Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno IT obrazuje.

Škola je osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore, a realizuje se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Tokom 2018. godine 42% polaznika iz pilot faze u Beogradu je našlo svoju šansu na IT tržištu nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije koju škola nudi. IT Bootcamp je u 2019. godini nastavio sa radom u Beogradu, a u junu je započeo prvi ciklus u Nišu. Prvi ciklus u Nišu je brojao 47 polaznika koji su imali priliku da pohađaju kurs Veb programiranja i QA kurs.

Sve o uslovima prijave kao i formular možete naći na njihovom sajtu. 

Komentari
0
Pošalji komentar
Ju1 I8H
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: