Počeo četvrti seminar o preduzetništvu i karijernom razvoju - “BE SMART AND START”

Izvor: Niški portal | 11-May-2019 | 03:15

Be Smart and Start seminar od 10. do 12. maja

Počeo četvrti po redu seminar o preduzetništvu i karijernom razvoju, pod nazivom “Be smart and start” u organizaciji studentske organizacije AEGEE-Niš. Seminar će trajati tri dana (petak, subota i nedelja), u prostorijama Startap centra u Nišu, na Elektronskom fakultetu.

Prvi dan, nakon svečanog otvaranja, ispunila su predavanja na temu preduzetništva, ekonomije i marketinga. Seminar je otpočeo Obukom za pisanje biznis plana, koju je vodila Maja Virijević iz Regionalne razvojne agencije. Zatim su učesnici imali prilike da čuju predavanje na temu Razvojni put zaposlenih kroz radni vek u banci i napredovanje u karijeri, od Nevenke Vojvodić-Miljković, direktorke filijale Erste Banke u Nišu, iz sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike. Prvi dan seminara zatvorilo je predavanje Bratislava Bojića iz No limit hub-a na temu Find your right audience.

Drugog dana očekuju nas još tri predavanja, i to: Od poslovne ideje do registracije sopstvenog biznisa – Miodraga Ilića iz Agencije za privredne registre, Faze u razvoju Start-Up kompanija – Branka Krsmanovića, menadžera Startap centra, i Poslovna komunikacija – Bojane Golubović, preduzetnice i profesorke u gimnaziji “Svetozar Marković”.

Treći dan ovogodišnjeg seminara rezervisan je za radionice, rad na zajedničkom osmišljavanju projekta, ocenjivanje stručnog žirija, dodelu sertifikata i nagrada, i zatvaranje seminara.

Sponzori koji su podržali seminar “Be smart and start” ove godine su Erste banka Srbija, turistička agencija “Magic travel” iz Niša, Coca cola, Red bull, Pasta bar 2x2, “Čarobni zalogaj”, Pekara Branković, Amor kafa, restoran “Family house” i “Family vit”. Partneri seminara su organizacije iz kojih nam dolaze i predavači, a to su: No limit hub, Regionalna razvojna agencija, Agencija za privredne registre i Startap centar Niš.

Komentari
0
Pošalji komentar
R5B Bw3
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: