Posna testenina sa pasuljem

Izvor: Niški portal | 05-Jan-2011 | 20:53

Potrebno je:

 

400 g dva prsta debele sveže testenine
230 g pasulja
6  čeri paradajza
1 čen belog luka
4 kašike maslinovog ulja
so
1 prstohvat peršuna, iseckati za
garniranje (po želji)
 
 
 
 

   Savet lekara:

Sa nutritivnog stanovišta, pasulj je odlična hrana. Smeđi, beli ili crveni, jedan je od najboljih biljnih izvora proteina. Siromašan je energijom, mastima i natrijumom, a ujedno odličan izvor gvožđa, bakra, mangana i fosfora. Sušenjem zrno ne gubi svoje hranljive 

   

 

 
 
 
 
Detalje pripreme možete preuzeti OVDE .
Komentari
0
Pošalji komentar
AtQ wut
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: