Potvrđena dobra saradnja grada i republike

Izvor: Niški portal | 06-Jun-2019 | 15:23

U okviru posete Nišu, Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa Gradonačelnikom Darkom Bulatovićem i njegovim saradnicima.

”Imao sam priliku da razgovaram sa premijerkom Brnabić i njenim timom, i upoznam je sa svim projektima na kojima se u Nišu u ovom trenutku radi. Zahvalio sam na izuzetnoj dosadašnjoj saradnji i pomoći koju Vlada i Država nesebično pružaju Nišu u realizaciji brojnih aktivnosti važnih za građane”, rekao je Bulatović i dodao da Grad Niš i Vlada Srbije samo u ovom trenutku zajednički realizuju dvadesetak projekata, od izmeštanja i rekonstrukcije železničkih pruga, Bulevara Cara Konstantina i Nikole Tesle, Naučno-tehnološkog parka, rekonstrukcije Niške tvrđave i lokaliteta Medijana, pa do Gradskog stadiona, streljane, sportskog kompleksa u Rovčetu i, naravno, projekta Niš-Pametan grad.

Premijerka je istakla da je razvoj Niša i uopšte južne i istočne Srbije među prioritetima Vlade Srbije, što se vidi i po velikim ulaganjima u prethodnom periodu, u autoputeve, aerodrom i železnicu, pre svega, i poručila da će se sa dobrom saradnjom nastaviti i dalje.

Komentari
0
Pošalji komentar
qAr RS0
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: