PozitivNI festival ugostio više od 20 sportskih klubova iz Niša

Izvor: NiškiPortal | 04-Jun-2018 | 12:15

  

 

  

 

  

 

  

 

Niš je sportski grad – dokazao PozitivNI festival
 
PozitivNI festival ugostio više od 20 sportskih klubova iz Niša
 
 
Poslednji dan ovogodišnjeg festivala PozitivNI obeležili su sportisti grada Niša koji su uz niške porodice u parku Čair imali šansu da prikažu šta rade njihovi klubovi. Više od 20 niških sportskih klubova okupilo se u najvećen niškom parku, a njihovi članovi prezentovali su svoje sportske veštine našim najmlđim sugrađanima.
 
Košarka, odbojka, tenis, gimnastika, paralajding, planinaranje samo su neki od sportova koji su posetiocima četvrtog dana ovogodišnjeg festivala PozitivNI prikazani.
 
Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana prezentovali su se sportisti, između ostalih, iz sledećih niških klubova: klub američkog fudbala Imperatori, ženski fudbalski klub Mašinac, Sportski klub Spin, ženski košarkaški klub Student, omladinski košarkaški klub Junior, klub za dizanje tegova, atletski klub Radnički 2016, plesni klub Bum 018, psihocentar, kuglaški savez, sportski klub Pegaz, Oxygen, Elid, teniska akademija Živković....
 
Najmlađi sugrađani imali su mogućnost da se besplatno oprobaju u svakom sportu, dok su najveće interesovanja kod mališana izazvali članovi Planinarskog kluba „Železničar“ koji su prezentovali disciplinu zip line, dok vetar i oblaci nisu rasterali preko 30 mališana, članova odbojkaškog kluba „Stampedo“ koji su imali trening na otvorenom.
 
Dan posvećen sportu, rekreaciji, porodici i druženju bio je poslednji dan ovogodišnjeg festivala PozitivNI koji je počeo u četvrtak 31. maja.
 
Ovogodišnji festival deo je obeležavanja gradske slave – Sveti Car Konstantin i Carica Jelena, a realizovan je uz podršku Grada Niša, Kancelarije za mlade, Turističke organizacije Niš i Kancelarije za mlade grada Niša.

 

  

 

  

 

  

 

  

Komentari
0
Pošalji komentar
dyW 8JQ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: