Pred više hiljada posetilaca otvoren „STOP ŠOP“ centar

Izvor: R.P. | 21-Apr-2016 | 19:10

Austrijski Kompanija „Imofinans“ otvorila je danas popodne drugi svoj tržni centar Stop Šop u Srbiji. U centru je pedesetak zakupaca, a posle Čačka i Niš je dobio mesto za kupovinu, izlaske i provod. Jer u centru koji je ova autsrijska kompanija otvorila u Nišu je pored butika, marketa, prodajnih objekata i robnih kuća veliki broj kafe barova, restorana, pa čak i bioskop.

Ovaj tržni centar, uglavnom sa poznatim stranim brendovima iz oblasti tekstilne industrije, obuće i drugih roba, uz koje su zastupljeni i domaći proizvođači, prostire se na 13.000 kvadratnih metara. „STOP ŠOP“ je pustio  u rad suvlasnik kompanije iz Austrije Volgang Arnberger , a vrpcu su na prigodnoj svečanosti presekli izvršni direktor „Imo finansa“ i direktor svih „STOP ŠOPOVA“ u Evropi Španjolac Nikolas Fernandez Deretana i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Radna mesta u „STOP ŠOPU“ dobilo je oko 300 Nišlija.

Svečanosti otvaranja prisustvovalo je više hilada gradjana Niša i okolnih mesta i gradova, a posle presecanja vrpce u programu koji je vodio poznati glumac Andrija Milošević održana su dva koncerta koje su sa posetioce priredili Kompanija „Imo finans“ i Goca Tržan i Željko Joksimović.

Komentari
0
Pošalji komentar
cq0 9tA
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: