Rasvetljen „seksualni skandal“ kod Vojne bolnice u Nišu

Izvor: N.P. | 14-Mar-2016 | 15:48

 Nišlijku koja je pre petnaestak dana uzbunla javnost, kada je usred noći gola istrčala na ulicu iz stana kod Vojne bolnice, uzvikujući da je silovana, dve godine mladji  ljubavnik pretnjom fizičke sile primorao na seksualni odnos sa nepoznatim muškarcem i pritom „dogadjaj“ snimao mobilnim telefonom.

Niškom portalu jutros je u Policijskoj upravi Niš potvrdjeno da je protiv Z.K. (51)  podneta krivična prijava u redovnom postupku jer je svoju prijateljicu S.D. (53) primorao na seksualni odnos sa čovekom koga je on doveo u stan Bulevaru dr Zorana Đinđića preko puta Vojne bolnice, a koga ova Nišlijka nije poznavala, niti ga je ikada pre toga videla.

          Ova žena optužila je svog prijatelja i ljubavnika ne samo da je primorao na seksualni odnos sa nepoznatom osobom, već da je, pre nego što je ona uspela da pobegne iz stana bez ičega na sebi pozivajuči u pomoć u „gluvo doba noći“, Z.K. ceo događaj u stanu snimao kamerom na mobilnom telefonu.

 Na poziv stanara okolnih zgrada kod Vojne bolnice, koji su čuli S.D. kako vrišti i zapomaže u dvorištu, reagovala je ekipa Zavoda za hitnu pomoć i zbrinula ovu očigledno seksualno zlostavljanu Nišlijku.

Posle ispitivanja i utvrdjivanja svih detalja ovog nemilog dogadjaja u prethodnih petnaestak dana policija je protiv Z.K. pokrenula krivični postupak.

Komentari
0
Pošalji komentar
N7j xti
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: