SBB Festival u Nišu, a ove subote za pripadnike trećeg doba

Izvor: Niški portal | 27-Jun-2019 | 21:52
Kompanija SBB poziva sve Nišlije svih generacija, da u naredne DVE subote, počevši od 29. juna, pa sve do 6. jula, uživaju u zabavnim i edukativnim sadržajima, kao i različitim vrstama takmičenja, a sve u okviru SBB Festivala.
 
SBB Festival se održava i u Kragujevcu.
 
SBB poslovnica, na adresi Kej Kola srpskih sestara 13 u Nišu, od 10 do 17 časova biće mesto održavanja raznovrsnih aktivnosti i druženja. Specijalni gosti SBB Festivala biće: Slobodan Stefanović, Jana Dačović, Nemanja Arsić Cone, Nemanja Blažić Tricky, Veljko Vuković, Mateja Vukašinović Mateya i hor Čarolija.
 
 

Druga festivalska subota, 29. jun – U Nišu NAS očekuje zabavni i edukativni program za pripadnike trećeg doba.

Savete o tome kako brzo pripremiti zdrave i lagane obroke davaće Slobodan Stefanović, autor i voditelj kulinarske emisije „Mr Kitchen“.

Tokom ovog festivalskog dana starije Nišlije imaće priliku da se upoznaju sa modernim tehnikama i zanatima poput dekupaža, ali i sa zanimljivim oblicima rekreacije kao što je „smeh joga“.

Nezaobilazni šahovski turnir startuje u 14 časova, dok će za sve one koji žele da unaprede svoja znanja o društvenim mrežama, aplikacijama i digitalnim tehnologijama uopšte biti organizovana radionica simboličnog naziva „Šta možemo da naučimo od unuka?“

 

SBB Festival u okviru koga će se, 29. juna 2019. godine, održati dan pripadnika „trećeg doba".

U SBB poslovnici, na adresi Kej Kola srpskih sestara 13, u periodu od 10 do 17 časova, biće realizovane sledeće aktvnosti:
 
10:00 Slobodan Stefanović – Mr. Kitchen
 
12:00 Radionice novih tehnika i zanata: dekupaž, smeh joga...
 
14:00 Šahovski turnir i radionica „Šah na tabletu"
 
15:00 Digitalna školica – „Šta možemo da naučimo od unuka?"
 
 
Treća festivalska subota, 6. jul – posvećena je mladim Nišlijama
Komentari
0
Pošalji komentar
DMv wkO
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: