SEMINAR U NIŠU "Prevencija karcinoma grlića materice i dojke"

Izvor: Niški portal | 15-Feb-2019 | 15:27
 

Pozivamo vas na druženje u okviru seminara koji će se održati u Regionalnom centru u Nišu 03.03. sa početkom od 17 časova. Biće reči o prevenciji karcinoma grlića materice i dojke. Zato imamo za cilj okupiti što veći broj žena jer bolest ne bira godine i nema ciljanu grupu. Iskoristite priliku da upoznate Dr Biljanu Đokić radiologa i Dr Mirjanu Krstić ginekologa koje će govoriti o pojavama kako da prepoznate siptome.Takođe će nam se pridružiti i Mama natura kompanija, Aloe vera i La Cure, organske kozmetike od kojih ćete dobiti poklone, i kozmetički studio "Krasiva Jaca" koja će na kraju podeliti vaučere.

Oko 600 žena umre od karcinoma grlića materice, a 1600 od karcinoma dojke, zato ne čekaj, prevencija je tvoj prvi korak da se zaštitiš.

KAMPANJA
Nacionalna kampanja “Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta” koja ima cilj podrške roditeljima u Srbiji, koji će lakše uz savete, edukaciju, međusobnu podršku te na kraju i konkretnu pomoć, olakšati faze roditeljstva,pokreće udruženje Klub beba trudnica i mama iz Niša i počinje sa realizacijom 24.02. kreće od Zaječara i obilazi 24 grada u Srbiji.

Pročitaj više...

http://www.mojklub.net/prijavite-se-na-besplatne-seminare-za-trudnice-i-mame/

Prijave su OBAVEZNE zbog ograničenog broja mesta.

PRIJAVITE SE ZA SEMINAR U NIŠU NA LINKU

https://docs.google.com/forms/d/1-6OLrlsLhUD03mnQYIst7L6yRKU6F3oMwZWmKUrcGxY/edit

Komentari
0
Pošalji komentar
8hY yWA
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: