Skup preduzetnica: Motivacijom do ženskog preduzetništva

Izvor: Niški Portal | 20-Sep-2017 | 10:53

Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u Nišu u četvrtak 21.septembra

Motivacijom do ženskog preduzetništva

 

U četvrtak, 21.septembra, u 18:30 časova u kafeu Manila, Trg kralja Milana, održaće se skup preduzetnica “Biznis ćoše” u organizaciji Educoma iz Novog Sada, uz podršku Razvojne Agencije Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena.

Ulaz je slobodan! Prijave na mail:prijavabizniscose@gmail.com

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Niša: Biljana Jovanović (˝My Green Way˝), Dušica Tričković (Kiki kore), Aleksandra Janković (Miracle, salon lepote) i Maja Đorđević (Centar za žensko preduzetništvo, Regionalna komora Niš) kao i Sanja Alvirović ispred Educoma kao domaćin skupa.

Prijatelji skupa su: Yelnicom doo Niš, Euro drip sistemi Niš i Afrodite Mode Collection. Skup je podržan od Privredne komore Srbije I Regionale komore Niš.

Biznis ćoše održaće se i u Vrnjačkoj banji (28.09.), Kragujevcu (05.10.), Šabcu (12.10.), Sremskoj Mitrovici (26.10.), Kikindi (02.11.), Pančevu (09.11.), Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12).

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ se održao tokom 2016. godine u 7 gradova (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Sombor i Subotica) i  okupio je preko 300 žena koje su pričale svoje preduzetničke priče, a sve sa ciljem da i druge žene pokrenu svoj biznis. Projekat je bio podržan od Pokrajinskog sekretarijata za privredu i Opportunity banke koja podržava žensko preduzetništvo. Pored institucija, mediji su takođe prepoznali značaj ovih skupova: RTV, Dnevnik, E kapija, Nova ekonomija, Naslovi.net, Biz life, RTV Yu Eko, TV Panonija, Novosadska TV Sremske vesti, Ozon radio, 025.info.rs, Radio 021, Sremske novine, Luftika, TV Subotica i drugi internet portali. Ove godine nastavljamo sa projektom, jer smo sa terena videli konkretne rezultate (umrežavanje žena i novootvorena preduzeća) kao i potrebu za ovakvim skupovima.

Preko 300 žena na održanim panelima slušalo je uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakli na pokretenje svog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostavre nove saradnje. To je i cilj svakog ovog skupa.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak, 21.septembra u Nišu. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.

 

 

 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
a8l 7GJ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: