Sokobanja već rasprodata za doček 2021

Izvor: Niški portal | 12-Nov-2019 | 07:35

Sokobanja је već rasprodala 70 odsto kapaciteta za doček 2021. godine, a zakupili su je inostrani turisti, potvrđeno je za Niški portal.

Nadležni očekuju da do kraja godine budu rasprodata sva mesta za doček 2021. godine.

-Za doček 2020. godine u Sokobanji se jedva još moći naći rezervacija, a već je rasprodato i blizu 70 odsto mesta za doček 2021. godine, objašnjava naš dobro obavešten izvor.

Početkom ove godine, sto odsto kapaciteta Sokobanje su za doček 2020. godine zakupile turističke agencije iz Bugarske, Rusije, Makedonije i Kazahstana, a upravo oni sada su već zakupili 70 odsto aranžmana za doček 2021. godine u Sokobanji.

- Bugarske agencije su prve uputile zahtev za rezervaciju dočeka 2021. godine, kao i Rusi, generalno svi turisti su prezadovoljni našom hranom, muzikom i pićem, objašnjava naš sagovornik.

Naš sagovornik ističe da strani turisti često tokom najluđe noći zaigraju srpsko kolo.

Dodao je da su turisti "oduševljeni"  specijalitetima sokobanjske kuhinje-kupusnik, pita sa krompirom, pogačice sa čvarcima, proja sa sokobanjskim sirom i razne slatke đakonije-pita sa jabukama, vanilici, medenjaci....ali i trubačima.

Prema saznanjima Niškog portala osim hrane, pića I ljubaznosti turisti tokom praznika najviše vole velnes pakete.

U Specijalnoj bolnici ,,Sokobanja'' jJednodnevni wellness program u jednokrevetnoj sobi            košta 2.915 dinara, dok je  u dvokrevetnoj sobi 2.640 dinara.Vikend wellness program u jednokrevetnoj sobi               košta 7810 dinara, a u dvokrevetnoj sobi 7.150 dinara.

-Za taj novac dobijate smeštaj i ishranu, kupanje u bazenu ili Turskom amamu, korošćenje saune , masažu  celog tela, jacuzzi, korišćenje slane  sobe  i fitness sale kao i korišćenje sale  za male sportove i staze zdravlja, kažu za Niški portal u Specijalnoj bolnici ,,Sokobanja'' uz napomenu da je ostao još mali broj slobofnih ovih novogodišnjih paketa.

Komentari
0
Pošalji komentar
aN2 ggF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: