Sve je spremno za istorijski meč na Čairu

Izvor: Niški portal | 11-Jul-2018 | 21:01

Fudbaleri Radničkog u četvrtak 12. jula igraće prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv malteške Gzire. U timu kažu da su spremni za agresivnu igru, veruju u pobedu, a ističu da im je na putu ka ostvarenju zacrtanog cilja itekako važna podrška navijača.

Stadion Čair dan pred meč Radnički - Gzira

Fudbalski klub Radnički posle 35 godina igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Na svom terenu u prvom kolu kvalifikacija dočekaće maltešku Gziru. Iz tima najavljuju agresivniju igru, spremni su za važan meč koji ih čeka i što je veoma važno – veruju u sebe.

''Moji igrači i ja smo svesni istorijskog značaja ove utakmice. Znamo da je Niš na nju čekao punih 35 godina i zato očekujemo da ćemo, uz sebe imati 10 do 15 hiljada navijača. Zato ne tražimo alibi u nespornim činjenicama da smo prekratko zajedno i da protivnik ima prednost u vidu dve zvanične utakmice odigrane u pretkolu, već jasno poručujemo da nam je cilj plasman u sledeće kolo kvalifikacija'', izjavio je šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović.

Lalatović u meču sa Gzirom neće moći da račina na Sinišu Babića, koji će pauzirati tri nedelje zbog povrede, kao ni na suspendovanog Nikolu Aksentijevića. Što se sastava koji će u četvrtak izaći na teren tiče, poznato je samo da će on biti sličan sastavu iz pripremnog perioda.

Kada je reč o terenu, poslednje pripreme pred meč su u toku, te se može reći da je Čair spreman za dugoočekivani istorijski meč.

Komentari
0
Pošalji komentar
1xv Nfj
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: