TRENER DINAMA IZ VRANJA SUSPENDOVAN NA 15 MESECI! Nezapamćena kazna u srpskom fudbalu

Izvor: informer.rs | 09-Nov-2018 | 12:14

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić dobio je suspenziju od 15 meseci zabrane bavljenja fudbalom, a superligaš sa juga Srbije moraće da plati i 600.000 dinara kazne zbog neprikladnog ponašaja svog šefa stučnog štaba.

Antić je povukao ekipu na gostovanju u Surdulicu, a netipičan potez u srpskom fudbalu uz klevetanje i neprikladnih komentara na račun Superlige Srbije uticali su da Disciplinska komisija ovog tela odluči da ga dikvalifikuje na duži vremenski period.

Podsetimo, Antić je nedavno imao verbalni rat sa Novicom Tončevom, prvim čovekom radnika iz Surdulice koji je eskalirao prošli vikend u duelu dva kluba, koji je bio povod da šef stručnog štaba Dinama osuje najžešću paljbu.

Dobili smo signale da se pomirimo sa ispadanjem, uz obrazloženje "da nismo u sistemu". E, njihov sistem, ma kakav bio, nas ne interesuje! Ovo je klasična osveta prema Dinamu, jer smo letos pobedili Radnik u prijateljskoj utakmici. Čujem da su mnogi izgubili novac na tom meču, ceh je platio mladi sudija, kojeg je Dušan Mrakić, po nalogu Novice Tončeva, skinuo sa liste Srpske lige - rekao je Antić i dodao:

Sramota šta je Bojan Nikolić radio, od prvog minuta utakmice. Nemoćni smo da reagujemo, FSS je saučesnik u ovome, nećemo se žaliti na Terazijama. Posle svega, tražićemo zaštitu sa najvišeg, državnog, nivoa. Radnik je karcinom srpskog fudbala - naveo je nedavno Antić.

Sve ovo dešava se u danima pred gostovanje Crvene zvezde u Vranju, što znači da će Dinamo bez trenera dočekati srpskog šampiona.

Komentari
0
Pošalji komentar
D6H Wyv
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: