Teško razbojništvo nad stranom državljankom ispred hotela u Nišu

Izvor: H.P. | 20-Apr-2016 | 10:46

Žena, koja je poslovno i kao turista boravila u Nišu napadnuta je kasno sinoć na Nišavskom keju ispred ulaza u Hotel „My place“ u centru grada i sa povredama ambulantnim vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć prebačena je u Urgentni centar Kliničkog centra Niša gde je zbrinuta. Policija na tragu napadaču.

Kako je zvanično potvrđeno u niškoj policiji sinoć oko 23 sata žensku osobu presreo je i napao mlađi muškarac, koji je iznenada izašao iz mraka i skočio na nju u nameri da je opljačka. Žena se, međutim, suprostavila napadaču, torbu koju je on pokušavao na svaki način da otme od nje ona je uspela da sačuva uz sebe i odbranila se.

       (foto:express.co.uk )

Napadač je posle neuspešnog razbojništva uspeo da pobegne, a žena je prebačena u Urgentni centar gde je zbrinuta. Posle ukazane pomoći je otpuštena, a kako nam je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi u napadu je zadobila lakše telesne povrede.
U niškoj policiji nam je rečeno da se intenzivno traga za razbojnikom i da se steže obruč oko njega, odnosno da su mu organi gonjenja na tragu.
Nezvanično smo saznali da je reč o poznatoj umetnici-slikarki iz Danske, koja je poslovno, ali i kao turista boravila u Nišu.

Komentari
0
Pošalji komentar
PAW xuo
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: