Tončev: Na Čairu će se igrati Liga Evrope

Izvor: Niški portal | 31-May-2018 | 16:35

Fudbaleri Radničkog će više od tri decenije ponovo igrati u Evropi, a  uz manje korekcije, utakmice će igrati na Čairu, potvrdio je Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog, koji se nedavno vratio iz Ženeve gde je razgovarao sa delegacijom UEFA.

Predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom Tončev ističe uverenje da će uz neophodne i precizno definisane korekcije Čair biti domaćin prve evropske utakmice posle 35 godina.

– Nakon iscrpnih razgovora sa predstavnicima UEFA u Ženevi ukazano nam je na sve nedostatke koje treba ispraviti kako bi Radnički igrao na Čairu. Klub je ozbiljno prionuo rešavanju tih problema i verujem da ćemo igrati na Čairu. Kao što sam ranije rekao, nema fudbalske draži, ukoliko Radnički bude igrao van Niša- izjavio  je Tončev.

Protivnik Radničkog u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope biće poznat 19. juna, kada će biti obavljen žreb, a televizija Sport Klub direktno će prenositi izvlačenje kuglica .

Bitan podatak za Nišlije jeste to da biti u grupi povlašćenih timova, te ih očekuje znatno lakši žreb i otvoren put ka prolasku u drugu rundu.

Komentari
0
Pošalji komentar
17w ZU3
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: